top of page

Предвремено родени деца

Стимулирање на физичкиот развој кај порано родени деца, Војта метода.

  • 1 h
  • Kosta Shahov

Contact Details

  • Kosta Shahov 8, Skopje, North Macedonia

    +38970888933

    centarzarehabilitacija5@gmail.com


bottom of page