top of page

Ве информираме дека почнувајќи од 01.03.2024, услугите на Центарот за детска рехабилитација „Петка“ и М-р Дијана Мариновска

ќе може да се добијат во рамките на Аџибадем Систина, каде може да се обратите за дополнителни информации и закажувања (тел. за контакт 02 3099 500)

Child Physiotherapy

ТУКА СМЕ ДА КРЕИРАМЕ НАСМЕВКИ

Првата година од животот на вашите деца е најважна за правилниот физички развој

Обезбедуваме професионална помош за предвремено родени деца, како и деца со доцнење во развојот

ЗА ЦЕНТАРОТ ЗА ДЕТСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА "ПЕТКА"

Наша цел е да ја обезбедиме најдобрата професионална грижа и целосно внимание, со цел овозможување на правилен физички развој на најмладите

Patient with Healthcare Nurse
Hydrotherapy
Exercise Bands
Child Physiotherapy
Senior Physiotherapy
Physiotherapy

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Пет: 8.00-20.00
Саб: 9.00-14.00

CONTACT ME

Коста Шахов 8, 1000, Skopje

+38970888933

Thanks for submitting!

bottom of page